Vad är Horizon Lodge?

Horizon Lodge är ett nytt och banbrytande boendekoncept som erbjuder exklusiva premiumbostäder i den svenska fjällvärlden.

Horizon Lodge utvecklar och bygger semesterbostäder av hög kvalitet för den medvetne köparen som kräver lite mer av sitt fjällboende. Vi erbjuder lättillgängliga bostäder med innovativa lösningar i bästa tänkbara läge.

Premiumkoncept

Här är allt all inclusive Extra allt. Vi har tänkt på den stora familjen med mor- och farföräldrar eller 2 familjer som semestrar samtidigt.

 

2 Master Bedroom med direktaccess till terrass eller balkong och 2 sovrum för barn. Om barn inte har det bra på semestern har inte vuxna det. Därför har vi skapat en egen gaminghörna där barnen kan plugga in sitt PlayStation. Vi tänker så klart på hela familjen, badkar och bastu finns så att man kan återfå värmen efter en dag i skidbacken. I vardagsrummet kan du mysa bredvid den sprakande braskaminen. Allt i soliga lägen med ski-in/ski-out läge. Flera badrum/wc gör att ni slipper köa.

En av de bästa och mest uppskattade lösningarna vi tagit fram, är torkrum med torkskåp och professionell pjäxtork med både värme och fläkt. En nedfällbar pall gör detta till det ultimata omklädningsrummet. Natursten i form av Offerdalskiffer i våtutrymmen, entré och torkrum är näst intill outslitliga. Intill ytterdörren finner du ett låsbart förråd för skidor, längdskidor och snowboard.

Vi värnar om miljön och har 2 parkeringar med laddare för 2 elbilar där du parkerar bilen. Som om detta inte vore nog, så har du dessutom ett privat skotergarage bakom säkerhetsdörrar. Du behöver således inte släpa  din skoter fram och tillbaka varje gång. Det finns även gott om plats för mountainbikes, golfset, fiskeutrustning och kanot.

Pågående projekt

Horizon Lodge Idre Himmelfjäll

Nyproducerade fjällägenheter med mycket hög standard kommer att uppföras på Sveriges nyaste skidanläggning med året runt aktiviteter. Samtliga med enastående utsikt och ski in/ski out i bästa tänkbara läge.

Kommande projekt

Vi har alltid nya projekt på gång

Registrera dig här och ställ dig i vår VIP-kö, så håller vi dig uppdaterat om kommande projekt.

Bli  VIP – kund

Bli VIP-kund och få förtur till kommande projekt

    Vill du sälja mark till oss?

    Vi skapar morgondagens bostäder och behöver mark att bygga på. Äger du en fastighet eller mark som du tror att Pheda Group kan utveckla? Hör av dig till oss! Tillsammans hittar vi en lösning som är attraktiv för oss båda.

    G-FX0H7XHDJ3